Administratie kantoor Ingrid
Zowel voor ondernemers als voor particulieren!
 

Diensten

Zowel voor de zakelijke klant als voor uw eigen privé administratie, ook wanneer u geen onderneming heeft.

 

 Privé

Administratiekantoor Ingrid bied ook haar diensten aan voor privé administraties.  Wil u graag hulp bij uw eigen thuis administratie, bijvoorbeeld het ordenen van alle uw ontvangen en verzonden stukken met betrekking tot bijvoorbeeld uw boodschappen, onderhoud, verzekeringen, abonnementen, vaste lasten etc.

Of heeft u soms het gevoel dat u maandelijks nog enkele dagen over hebt terwijl uw inkomsten reeds zijn verbruikt. Graag helpen wij u hierbij.

Voor meer informatie kun u uiteraard geheel vrijblijvend contract met ons opnemen.

Zakelijk

Administratiekantoor Ingrid levert administratieve dienst voor het midden- en klein bedrijf. Wij helpen eenmanszaken, vennootschappen onder firma, besloten vennootschappen met een breed scala aan diensten van het opzetten en richten van de boekhouding tot het opstellen van de jaarrekening en de bijgehorende fiscale aangiften. U kunt bij ons terecht voor de volgende diensten:


Administratie en boekhouding

Wij verzorgen de opzet van de financiële administratie en het ordenen van uw stukken. Periodieke verwerking van uw administratie zorgt er voor dat u op elk moment inzicht kunt verkrijgen in uw financiën. Ook stellen wij financiële analyses op voor een nog beter inzicht.

Voor de afronding van een boekjaar verzorgen wij het opstellen van uw jaarrekening. Ook wanneer uw zelf uw administratie voert, hiervoor zullen wij uw boekingen beoordelen en eventueel feedback rapporteren.


Ondersteuning in Administratie en boekhouding

Wanneer uw zelf uw boekhouding voert of wilt gaan voeren, bieden wij hulp voor onder andere de uitleg over het boekhouden algemeen, de uitleg over het boekhoudprogramma, het beoordelen en feedback geven van gemaakte boekingen etc. Dit zal voornamelijk plaats vinden bij uw op kantoor in uw eigen werkomgeving.


Fiscale dienstverlening

De volgende fiscale dienstverlening kunt u van ons verwachten:
-  omzetbelasting
-  loonheffingen
-  inkomstenbelasting/premie volksverzekeringen,
   zowel voor ondernemers als particulieren
-  vennootschapsbelasting
-  dividendbelasting

 

Tevens controleren wij voor uw diverse belastingaanslagen en eventueel zorgen wij voor het aantekenen van bezwaar bij de Belastingdienst.
Ook kunt u bij ons terecht voor fiscale adviezen, hiervoor werken wij samen met verschillende fiscalist van collega kantoren.

 


Jaarrekening

Jaarlijkse stellen wij voor u een jaarrekening op, conform de wettelijke richtlijnen. Wanneer u zelf uw administratie verzorgt wordt deze hierbij beoordeeld op eventuele onjuistheden (geen accountantscontrole)

Als eenmanszaak of VOF ben u niet verplicht tot het opstellen van een jaarrekening, als kleine BV mag dat een vrij minimale jaarrekening zijn. De jaarrekening zal bestaan uit onder andere een Balans en Winst-en-verliesrekening voorzien van een korte toelichting, teven zal het rapport voorzien van diverse bijlage voor een gedetailleerd overzicht. Dit rapport kan gebruikt worden bij de aanvraag van financieringen.

U kunt ook bij ons terecht voor tussentijdse cijfers. 


Salarisadministratie

 

Periodiek salarisverwerking bestaande uit: salarisstroken, salarisspecificaties, betalingslijst en overige gewenste overzichten. Wij kunnen salarisstroken rechtstreek naar uw werknemers verzenden of u verricht dit zelf.
Tevens verzorgen wij de behorende aangifte voor de loonbelasting.

 

Ook kunt u bij ons terecht voor het opstellen van arbeidsovereenkomsten, proformaberekeningen en verdere zaken die tot salarisadministratie behoren.


Advisering

Bij bieden advies voor de startende ondernemer, wij informeren u over de vele aspecten die bij een ondernemerschap horen, denk bijvoorbeeld aan het inschrijven bij de Kamer van Koophandel, het afsluiten van verzekeringen, opgaaf bij de Belastingdienst, het opstarten van uw administratie etc.

Ook geven wij advies voor belastingen, personeel en administratieve diensten.

Voor meer informatie kun u uiteraard geheel vrijblijvend contract met ons opnemen. 

E-mailen
Bellen
Map
Info